8 листопада 2023 року циклова комісія викладачів фізичного виховання в онлайн-режимі взяла участь у засіданні методичного об’єднання викладачів фізичного виховання педагогічних фахових коледжів Південного регіону України.

У засіданні брали участь 65 викладачів та керівників фізичного виховання з 12 педагогічних фахових коледжів Південного регіону України, а також ВСП «Дубенський педагогічний фаховий коледж РДГУ».
У ході засідання були продемонстровані різноманітні відеоролики та презентації навчальних занять з фізичного виховання під час дистанційної форми навчання. Обговорили питання щодо педагогічної практики, в тому числі під час змішаної та дистанційної форми навчання. Керівники фізичного виховання поділилися досвідом щодо організації спортивно-масової роботи в умовах воєнного стану. Були представлені методичні напрацювання викладачів фізичного виховання.
Засідання РМО було плідним і конструктивним. Обмін досвідом зробив внесок свіжі ідеї у розвиток фізичного виховання в Південному регіоні України, сприяючи формуванню здорової та активної молоді.
Від нашої комісії з допоіддями виступиси Наталія АБРАВІТОВА (АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІДЕЙ В.О. СУХОМЛИНСЬКОГО У ФІЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ СЬОГОДЕННЯ) та Сергій ТКАЧЕНКО (Особливості організації тренувального  заняття в ігрових видах
спорту (на прикладі футболу))


.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Студенти коледжу - призери спортивних змагань у грудні 2021 року