Публікації

Показано дописи з вересень, 2024
Зображення
 Вітаємо студентів Олександрійського педколеджу: Дубовика Максима (23 група), Добродняка Євгенія (33 група) спеціальності 017 фізична культура і спорт, Гончаренка Владислава (211 група) спеціальності 013 із зайнятим другим місцем у міських змаганнях до Дня захисників та захисниць України які відбулися 27.09.2024 року. Команду підготував викладач фізичного виховання Сергій Ткаченко.
Зображення
 В Олександрійському педагогічному коледжі в рамках Декади фізичної культури і спорту, викладачем фізичного виховання Сергієм Ткаченком, 23 вересня було проведено "Комплексні силові змагання" серед юнаків 2-4 курсів. Хлопці показали високий рівень фізичної підготовки та морально-вольових якостей.  До складу суддівської колегії даних змагань входив Артем Кравченко - випускник коледжу, член ГО "Сильна Олександрійщина". За результатами змагань, було сформовано збірну команду, яка взяла участь у міських змаганнях.
Зображення
  До Дня фізичної культури і спорту України, здобувачі освіти 13-ї групи спеціальності 017 Фізична культура і спорт: Максим Юшко та Данило Яковенко отримали подяки від керівництва міста і області. Хлопців відзначили за їх високі досягнення на національних та міжнародних змаганнях зі змішаних єдиноборств і кікбоксингу, де вони здобули перемоги!!! Пишаємося нашими студентам і бажаємо успіхів у наступних змаганнях!!!
Зображення
  З 9-го вересня в Олександрійському педагогічному фаховому коледжі імені В.О. Сухомлинського розпочався Олімпійський тиждень, присвячений Дню фізичної культури і спорту України. Здобувачі освіти показували свої уміння та навички на навчальних заняттях і заняттях спортивних секцій під керівництвом викладачів коледжу, а також під час тренувань у спортивних клубах міста. Були проведені тематичні виховні години та спортивні перерви. Далі, в коледжі починається Декада фізичної культури і спорту, в ході якої відбудеться багато цікавих фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань!